Έναρξη των ζωντανών εκπομπών, την Κυριακή 28/01 στις 18:00

The best music      
Fresh Hits & Old School
Send us your message  
your opinion counts
Ενημερωση, διασκεδαση   
και πανω απ ολα.. μουσικη!

Welcome to our OnLine Radio Station

Fresh Radio... the NEW Greek Radio Station in Melbourne

O "Fresh radio" είναι το αποτέλεσμα του πάθος ορισμένων ανθρώπων, για τη μουσική και το ραδιόφωνο. Fresh δεν είναι φυσικά μόνο η ¨φρέσκια¨ μουσική, είναι κυρίως μία Fresh προσέγγιση των ραδιοφωνικών δεδομένων. Ραδιοφωνική διάθεση για το καινούργιο, το φρέσκο, το φιλικό και πάνω απ’ όλα το αντικειμενικό ραδιόφωνο. Ταξίδια μουσικά, ταξίδια ραδιοφωνικά και βέβαια ενημέρωση, στην ραδιοφωνική μας φαρέτρα.  

Ζωντανά  από τη Μελβούρνη.

Stay Tuned … Stay Fresh!

Η 1η εκπομπή στον Fresh, Κυριακή 28/01 στις 18:00 -22:00 

studio1

Την Κυριακή 28/01/2018 στις 18:00 και για 4 ώρες, όλοι στη διαδικτυακή συχνότητα του Fresh Radio!

Ο Fresh θα φιλοξενήσει την 1η του ζωντανή εκπομπή. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετέ τους πρώτους παραγωγούς που θα στελεχώσουν το ΝΈΟ ελληνικό ραδιόφωνο της Μελβούρνης.

Οι υπόλοιπες ζωντανές εκπομπές, ξεκινούν την Τρίτη 30/01/2018.

Οδηγός διατροφής & υγείας, κάθε Τρίτη 19:00 - 21:00 (AEST)

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει οδηγήσει σταδιακά το γενικό πληθυσμό στην παχυσαρκία και σε σοβαρά προβλήματα υγείας, μειώνοντας παράλληλα το προσδόκιμο επιβίωσης. Κάθε Τρίτη βράδυ θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα σας και φυσικά να καταρρίψουμε μύθους και ν’ αναδείξουμε αλήθειες σε θέματα διατροφής & υγείας.

Μουσικές συνουσίες, κάθε Τρίτη & Πέμπτη 21:00 - 23:00 (AEST)

Αφού τους απέρριψαν σε όλα τα μέσα, αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν τους ακροατές του Fresh. Ευτυχώς ΜΟΝΟ 2 φορές την εβδομάδα, με τον Νάσο Θάνο και την Κρυσταλλία Τραγούδα. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

Music Therapy,  κάθε Τετάρτη 19:00 - 21:00 (AEST)

Έντεχνες μουσικές διαδρομές, έντονη ραδιοφωνική διάθεση και πάνω απ’ όλα συντροφιά, με τον Κώστα Κιομουρτζή και την Ξανθούλα Μιχαλοπούλου. Μην ξεχνάτε πως ο Κώστας είναι ψυχολόγος, οπότε… δεχόμαστε τις ερωτήσεις σας.

Beautiful People Events,  κάθε Πέμπτη 19:00 - 21:00 (AEST)

Τα events της Παρασκευής, αποκτούν τώρα και ραδιοφωνική στέγη. Συντονιστείτε κάθε Πέμπτη στις 7 το βράδυ, στην ραδιοφωνική συντροφιά μας με τον Μάνο Καργιανιώτη.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:00 (AEST) και για 1 ώρα, αξέχαστες επιτυχίες από τα 70s